Falcsagans Kennel, Engelsk setter
PRESENTATION
Dingo, Daisy, Dino, Falcon, Vita, Gosia och Doucile, som är på besök
Falcsagans kennel är en liten kennel med målsättning att föda upp bra jakthundar med god exteriör av rasen Engelsk setter. Att starta kennel var ett beslut som växte fram under en lång period och under moget övervägande.
Då vi ansåg oss ha riktigt bra jakthundar med goda meriter, och då vi själva skaffat oss den erfarenhet och det kunnande som krävs så kände vi också att tiden var mogen.
Kennelnamnet har vi valt efter vår första engelska setter Falcon. I familjen finns Rushlight Vita, Falcsagans Daisy, Falcsagans Dingo, Falcsagans Dino, Falcsagans Casper, Falcsagans Bella & Falcsagans Bianca.
Från vänster: Dingo, Falcon, Dino, Daisy, Vita och Gosia

Presentation av oss

  Kenneln innehas av Margareta Nord och Åke Johnsson, vi har båda två jägarexamen och Margareta är dessutom utbildad jakthundsinstruktör.
  Vi har idag en gedigen erfarenhet av såväl praktisk jakt som jaktprov.
  Vi har under många år tränat och tävlat såväl egna som andras hundar.
  Idag bor vi i Mölnbo, ca 3 mil från Södertälje.Vi har alltid varit noga med att träna, tävla och jaga i fjällen likväl som på fält. Flera av våra hundar har även gått till pris i Norge.
  Vår ambition är att kunna hjälpa våra valpköpare att komma igång med träningen och förhoppningsvis skall vi i framtiden kunna åka på både praktisk jakt och jaktprov tillsammans.
  Våra valpköpare skall känna att vi alltid finns till hands för dem.

  Margareta Nord & Åke Johnsson
  Backvägen 18
  153 60 Mölnbo
  Tel: 0158 - 602 08
  Mobiltel: Åke 070-620 33 36
  Mobiltel: Margareta 070 633 92 95
  falcsagans@telia.com

4 feb 2021

webmaster at falcsagans dot se

Till Startmenyn